André Post

André Post studeerde, aangemoedigd door Charlotte Margiono, aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en de Opera Studio Nederland en studeert bij Margreet Honig. Hij vertolkte rollen als de titelrol in Tamerlano (Utrechts Barok Consort), Ruiz in Il Trovatore (Opera in Ahoy), Tebaldo in I Vespri Siciliani, Don José in La Tragédie de Carmen (Opera Studio Nederland, regie Pierre Audi), M. Vogelsang in Der Schauspieldirektor (Uitmarkt 1999), Ein Lehrbube in Die Meistersinger von Nürnberg (De Nederlandse Opera), Rêves d'un Marco Polo (Holland Festival 2000) en Abdallo in Nabucco (Opera in Ahoy). Naast oratoria en missen zong hij Die Matthäuspassion met het Münchner Motettenchor, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Limburgs Symphonie Orkest; Schumanns Requiem met het Residentie Orkest en Bachs Jagdkantate met het Combattimento Consort Amsterdam. Recent werkte hij mee aan opnames van La Clemenza di Tito en Fidelio voor De Nederlandse Opera, L'Amore de tre re voor Vara-matinee en Die Meistersinger von Nürnberg voor Aalto Musiktheater Essen.